Škola Koncepce rozvoje výchovy k podnikavosti

Koncepce rozvoje výchovy k podnikavosti
Koncepce rozvoje výchovy k podnikavosti.pdf 24. 11. 2021 18:35:26 762.45 KB
JÍDELNA
21.3. Úterý
Srohlík, rama, džem, čaj, ovoce (1/1,7)
Pkrupicová s vejce (1/1,3,9)
1sekaná pečeně s houbou shitake, vařený brambor s máslem, salát (1/1,3,7)
2kuře na paprice, těstoviny (1/1,7)
AKTUÁLNĚ
21.03. Ukázka truhlářských prací 6. B
22.03. Fyzikální olympiáda, ZŠ Pražská
22.03. Plavání 3. A, 4. A
22.03. Plavání 3. B, 4. B
22.03. Plavání 5. A, 5. B
22.03. Veletrh práce Hollabrunn 8. ročník
23.03. Akce "Děti do bruslí" 1.A, 1. B
23.03. Den otevřených dveří
24.03. Jeden svět - 9. ročník
24.03. Projektový den 3. B (cvičná kuchyň)
26.03. Odjezd na LVVZ Itálie - žáci 8. a 9. ročníku
NAŠI SPONZOŘI

Optika Hýblová

G-MEDA s.r.o.